1. Golftalpbetét

A szenzoros idegeket stimuláló masszázs golftalpbetét, a MEDICOVI G40 egyedülálló módon, olyam mértékben javítja az Ön játékát, amivel eddig még nem találkozott.

A talpbetétet a PGA edző, Claus Valter közreműködésével fejlesztették ki.


A MEDICOVI G40 egy, a szenzoros idegeket stimuláló masszázs golftalpbetét, olyan világszenzáció, ami új lehetőségeket teremt minden golfjátékos számára. A különböző egyensúlyi helyzetek, a dinamikus egyensúly golfütés közben és a statikus egyensúly gurításkor, mind nagyon fontosak, de az, hogy hogyan működik az egyensúlyrendszer és mik javíthatják az egyensúlyt, valószínűleg a legtöbb golfjátékos számára ismeretlen. A MEDICOVI G40 golftalpbetétekben alkalmazott innovatív és forradalmi megoldás megsokszorozza az egyensúlyrendszer számára rendelkezésre álló információk mennyiségét ütés vagy gurítás közben. 

Tökéletesítse a golfütését

Golfütés közben a MEDICOVI G40 talpbetétek is jelzéseket adnak le az idegrendszernek, ezzel megnövelve a tudat alatt rendelkezésre álló információk mennyiségét. A MEDICOVI G40 golftalpbetét villámgyorsan felerősíti a talp szenzoros idegeit érő hatásokat, így az egyensúlyrendszer nagyobb stabilitást tud biztosítani ütés közben. 

A talpbetétek edzés közbeni használatával elérheti, hogy ütése hosszabb és pontosabb legyen. Kerüljön a labda minél közelebb a zászlóhoz!

  • Növelje dinamikus egyensúlyát
  • Érje el, hogy ütései hosszabbak legyenek
  • Kontrolálja jobban a labda mozgását

Termékek

Golf talpbetét

G40

G40

A MEDICOVI-G40 aktívan serkenti a stabilitás központját az agyban. Speciálisan golfozóknak lett kifejlesztve, Claus Valter profi PGA edző közreműködésével.