Egyensúly gyakorlatokSM – sclerosis multiplex
Rehabilitációs tréningEsésprevenció

Sajátsegé tségű  egyensúlytréningAz elvesztett egyensúly helyreálításaAz egyensúlyelveszítés prevenciójaEfektív egyensúlytréning agyi érkatasztrófa (gutaütés, szélütés) utánEsésprevencióOrtézis szükségének csökkenéseTalp- és hátfájdalom enyhítés és eltávolításHidegtalp érzésének eltávolításaCertifikált eredmények

Egyensúlyrendszer

Járás és állás közben a test folyton ingadozik, kileng egy kicsit, hogy megtartsa az egyensúlyát. Minél jobb valakinek az egyensúlya, annál gyorsabban és hatékonyabban reagál ezekre a kilengésekre és annál kevesebbet mozog. Ideális esetben ez az ingadozás majdnem láthatatlan. 


Az egészséges idegrendszer szinte azonnal reagál, hogy megőrizze az emberi test egyensúlyát a mikro-mozdulatok mellett is. A leggyorsabb 100 méteres távfutók 10 métert kevesebb, mint 10 másodperc alatt futnak le és közben mindvégig megőrzik az egyensúlyérzéküket. Az a szenzoros idegekre ható masszázs, amit a MEDICOVI talpbetétek vízhullám terápiája idéz elő, ugyanolyan gyorsan reagál, mint az idegrendszer. A lépéskor elnyelt ütődések azonnal létrehozzák a hidraulikus nyomáshullámokat, így a talpbetét egy ezredmásodperc alatt kifejti a masszázshatást, folyamatosan igazodva ahhoz, hogy valaki hogyan mozog. 

Termékek

Egyensúly gyakorlatok

T40

T40

A MEDICOVI-T40 ortopéd talpbetét viselése elsősorban erős sarokfájdalom, diabéteszes láb, valamint a láb elülső részében érzett fájdalmak esetén ajánlott.

T45

Extra kényelem
T45

A MEDICOVI-T45 ortopéd talpbetét csillapítja a leghatékonyabban a lábfej krónikus fájdalmát , és meggátolja a polineuropatia okozta fekélyek képződését.