DiabéteszReumaARTRITISZ

Egyedi új ortopéd eszköz, mely azonnal csökkenti a fájdalmat

Megelőzi a talp bőrfelületének károsodásátMinimalizálja az ártalmas, állandó nyomást a talponJavítja a talp, a lábfej és a láb vérkeringését Gyors enyhülést nyújt a lábfej elülső részének fájdalma esetén a vízhullám terápia segítségével Csökkenti a láb, a térd, a csípő és a hát fájdalmátAzonnal javítja az egyensúlyt

A szenzoros idegekre ható vízhullám terápia

Amikor a test súlypontja megváltozik, a vízzel töltött masszázs talpbetétben azonnal hidraulikus nyomáshullámok keletkeznek. A puha, EVA alapanyagból készült felsőrészben ezek a hullámok eloszlanak, így szétosztva a fellépő nyomást, közben pedig gyengéden, de határozottan masszírozzák a talpat.

A nyomás eloszlása miatt csökken az egyes bőrfelületeken megjelenő terhelés mértéke és hossza. A gyakori terhelésváltozás miatt, a korlátozott vérkeringés és az sejt energia ellátásának csökkenése is csak rövid ideig jelentkezik. A cukorbetegeknek főleg a nagy és hosszantartó nyomás az, ami nagyon káros. 

A vízhullám terápia gyöngéden masszírozza a talpat, miközben a test teljes súlya arra nehezedik, így serkentve a talp izmainak mozgását és elősegítve ezzel a jobb véráramlást, hogy a sejtek több glükózt (energiát) vegyenek fel az AMPK enzim segítségével, anélkül, hogy inzulint használnának. 

A vízhullám terápia megerősíti az érintett sejteket és javítja a bőrrétegek energiaellátását, ezzel védve és erősítve a talpat. A terápia rákényszeríti a talp kevésbé használt területeit, hogy aktívabban vegyenek részt a testsúly viselésében.

Termékek

Diabetesz, Reuma

T40

T40

A MEDICOVI-T40 ortopéd talpbetét viselése elsősorban erős sarokfájdalom, diabéteszes láb, valamint a láb elülső részében érzett fájdalmak esetén ajánlott.

T45

Extra kényelem
T45

A MEDICOVI-T45 ortopéd talpbetét csillapítja a leghatékonyabban a lábfej krónikus fájdalmát , és meggátolja a polineuropatia okozta fekélyek képződését.