DiabéteszReumaARTRITISZ

Egyedi új ortopéd eszköz, mely azonnal csökkenti a fájdalmat

Megelőzi a talp bőrfelületének károsodásátMinimalizálja az ártalmas, állandó nyomást a talponJavítja a talp, a lábfej és a láb vérkeringését Gyors enyhülést nyújt a lábfej elülső részének fájdalma esetén a vízhullám terápia segítségével Csökkenti a láb, a térd, a csípő és a hát fájdalmátAzonnal javítja az egyensúlyt

Ízületi- és izomfájdalmak enyhítése artritiszban szenvedőknél 

Az artritiszban szenvedő páciensek számára gyakran a mozgás a legjobb fájdalomcsillapító.

Az olyan mozgásformák, mint a biciklizés, az úszás és más sportok javítják az ízületek és izmok egészségét és csökkentik a fájdalmat. Ennek ellenére sok artrisztiben szenvedő betegnél a fájdalom megnehezíti a sportolást. Másoknak nincsen ideje vagy egyszerűen nincsen motivációja, hogy rendszeresen mozogjanak. Ennek a „közvetlen” módszernek az a célja, hogy növelje az ízületek rugalmasságát és erősítse az azokat körbevevő izmokat, hogy azok így jobb támaszt nyújthassanak. 

Annak ellenére, hogy ez nagyon eredményes, sok reumatoid atritiszben szenvedő páciens nem képes vagy nem hajlandó mozogni. Ha Ön is ebbe a csoportba tartozik, akkor nagyon fontos, hogy kihasználja a napi tevékenységek során, a nem tervezett ízületi- és izomaktivációban rejlő lehetőségeket. 

A MEDICOVI talpbetét ebben nagy segítségére lehet, egyedi vízhullám terápiája gyorsan ható fájdalomcsillapítást és mindig változó alátámasztást biztosít a legtöbb izomnak és ízületnek. Ez segít abban is, hogy javuljon az izmok és ízületek egészsége, és növekedjen a komfortérzet. 

Ha minden mozdulat fájdalmat okoz, a kényelem nagyon fontossá válik. A betegség nagyban befolyásolja a mozgóképességet. A szenzoros idegekre ható, folyamatos vízhullám terápiával elérhető a magasabb komfortérzet, így könnyebben maradhat aktív, ezzel fokozva a vérkeringést, az egészséges izomzat és ízületek kialakulást és javítva az életminőséget.

Termékek

Diabetesz, Reuma

T40

T40

A MEDICOVI-T40 ortopéd talpbetét viselése elsősorban erős sarokfájdalom, diabéteszes láb, valamint a láb elülső részében érzett fájdalmak esetén ajánlott.

T45

Extra kényelem
T45

A MEDICOVI-T45 ortopéd talpbetét csillapítja a leghatékonyabban a lábfej krónikus fájdalmát , és meggátolja a polineuropatia okozta fekélyek képződését.