Megsüllyedt lábboltozat (Lúdtalp)Lábtőfájdalom
A lábfej elülső részének fájdalma

Egyedi, új ortopédiai megoldás, mely azonnal enyhíti a fájdalmat

A vízhullám terápia által kiváltott mikro-mozdulatok azonnal és nagymértékben enyhítik a fájdalmatCsökken a nyomás a fájdalmas pontokonSokat javul a vérkeringés

A MEDICOVI talpbetétek fájdalomenyhítő vízhullám terápiája 

A MEDICOVI talpbetétekkel megtapasztalható, hogy hogyan működik a vízhullám terápia, azonnal érezzük, ahogy a fájdalom enyhül. A víz nyomáshullámai folyamatosan keletkeznek és masszírozzák a talpat, aminek köszönhetően:

  • Lecsökken az az idő, amíg a sejt veszít energiájából
  • Javul a vérkeringés és az energiaellátás
  • A test súlya nagyobb felületen oszlik szét a talpon


Sok országban méretre szabott ortopédtalpbetéteket használnak, amelyek alátámasztják a lábboltozatot és elasztikus kötéssel még rögzítik is azt. Így a talp nem tudja természetes módon csillapítani az ütközéseket, és a terhelés súlypontja átkerül annak közepébe.

A MEDICOVI talpbetétekkel a fájdalomenyhítés fordított elven működik, a szenzoros idegekre ható terápia stimuláló vízhullámokkal jelentősen növeli a talp mozgását, így csökkenti és elosztja az állandó nyomást, ami fájdalmat válthatna ki. Emellett javítja a vérkeringést a talp sejtjeiben. Ez egy innovatív és egyedi módszer, melyet a legújabb ortopédiai és műszaki ismeretekre alapoztak.

Sok ember naponta többször szükségét érzi, hogy cipőt cseréljen, hogy csökkentse a fájdalmat és a kényelmetlenséget. A MEDICOVI talpbetétekben alkalmazott vízhullám terápia fájdalomenyhítése napi ezer cipőváltásnak megfelelő. 

Termékek

Megsüllyedt lábboltozat

Front

Front

A MEDICOVI-Front ortopéd talpbetétet mindennapi viselésre ajánljuk a lábfej elülső részének fájdalma esetén (bokasüllyedés, érzékeny rüszt).

H20

H20

A MEDICOVI-H20 ortopéd cipőbetétet mindennapi viselésre ajánljuk magas sarkú cipőkben a lábfej és a láb fájdalma esetén. 

T40

T40

A MEDICOVI-T40 ortopéd talpbetét viselése elsősorban erős sarokfájdalom, diabéteszes láb, valamint a láb elülső részében érzett fájdalmak esetén ajánlott.

T45

Extra kényelem
T45

A MEDICOVI-T45 ortopéd talpbetét csillapítja a leghatékonyabban a lábfej krónikus fájdalmát , és meggátolja a polineuropatia okozta fekélyek képződését.