Megsüllyedt lábboltozat (Lúdtalp)Lábtőfájdalom
A lábfej elülső részének fájdalma

Egyedi, új ortopédiai megoldás, mely azonnal enyhíti a fájdalmat

A vízhullám terápia által kiváltott mikro-mozdulatok azonnal és nagymértékben enyhítik a fájdalmatCsökken a nyomás a fájdalmas pontokonSokat javul a vérkeringés

A szenzoros idegek stimulálása

A szenzoros idegek stimulációja vízhullám terápia segítségével történik, ez az alábbi három fő hatást fejti ki: 

  • A terhelésből eredő nyomás szétoszlik, folyamatosan változik a mértéke a talp alatt
  • Fokozódik a lábfej izmainak és inainak aktivitása
  • Tudatosodik a helyes testtartás és egyensúly 


Ezt az innovatív technológiát orvosszakértők bevonásával fejlesztették ki a Koppenhágai Egyetem Sejt- és Molekuláris Orvostudomány tanszékén, majd a dán Aalborg Egyetem Idegrendszeri Motorikus Interakciók Központjával együttműködve fejlesztették tovább, hogy a lehető legjobb hatást érjék el a talp szenzoros idegeire gyakorolt masszázzsal.

Termékek

Megsüllyedt lábboltozat

Front

Front

A MEDICOVI-Front ortopéd talpbetétet mindennapi viselésre ajánljuk a lábfej elülső részének fájdalma esetén (bokasüllyedés, érzékeny rüszt).

H20

H20

A MEDICOVI-H20 ortopéd cipőbetétet mindennapi viselésre ajánljuk magas sarkú cipőkben a lábfej és a láb fájdalma esetén. 

T40

T40

A MEDICOVI-T40 ortopéd talpbetét viselése elsősorban erős sarokfájdalom, diabéteszes láb, valamint a láb elülső részében érzett fájdalmak esetén ajánlott.

T45

Extra kényelem
T45

A MEDICOVI-T45 ortopéd talpbetét csillapítja a leghatékonyabban a lábfej krónikus fájdalmát , és meggátolja a polineuropatia okozta fekélyek képződését.