Munkacipő talpbetét, magas komfortérzet

az A40 talpbetétekkel 

A MEDICOVI A40 talpbetétet munkacipőkbe ajánljuk, mert javítja a test egyensúlyát. Ez az egyetlen olyan ortopédbetét, ami azonnal csökkenti a fáradságot fizikai munka, állás vagy járás közben úgy, hogy automatikusan növeli a test egyensúlyát. 
A jobb egyensúly és a folyamatos talpmasszázs kombinációjával hoz enyhülést, hatásai az alábbiak:
Javítja a vérkeringést, a talp kötőszövetei több energiát kapnakEnyhíti a talpfájdalmatCsökkenti a láb- és térdfáradtságotEnyhíti a sarok-, térd-, csípő- és hátproblémákat Csökkenti a fáradtság okozta krónikus feszültségetKiemelkedő komfortérzetet biztosít

A test jobb egyensúlya csökkenti a fáradtságot


Természetesnek vesszük, hogy meg tudjuk tartani az egyensúlyunkat és nem esünk el, ha munka közben egy szerszámért nyúlunk, vagy lehajolunk, hogy felvegyünk valamit. Azonban az egyensúly megtartása nem is olyan egyszerű feladat, mint azt elsőre gondolnánk. Ezért is nehéz a tudósoknak, olyan robotot készíteni, amely képes úgy járni, ahogy mi. Minden esetben, amikor valamilyen irányú mozgást végzünk, a testünk sok kis ellenirányú mozgással automatikusan kompenzál, így próbálja elkerülni, hogy elessünk. Az egyensúlyrendszer és a talp szenzoros idegei között nagyon erős a kapcsolat, így azok szinte azonnal jelzik, hogy a test milyen irányba dől és megmondják az agynak, hogy hogyan tudja azt korrigálni.

A szabadalmaztatott MEDICOVI talpbetét kis vízhullámokat kelt, amelyek nyomást fejtenek ki még a legkisebb mozdulatnál is. Ezek a nyomáshullámok ezred másodpercek alatt alakulnak és nagyobb számú ideget stimulálnak, így az egyensúlyrendszer is gyorsabban reagál. 

Minél gyorsabb a reakció, annál kisebb energiára van szükség ahhoz, hogy a test visszaállítsa az egyensúlyát. A MEDICOVI A40 talpbetét a fent leírt módon javítja az egyensúlyt és csökkenti a fáradtságot egy-egy hosszú munkanapon. Ezzel egy időben, amikor hosszan állunk, a talpbetét kipárnázza a talpat és szétosztja az arra nehezedő súlyt, csökkenti a bőrre és a talp szöveteire jutó stresszt, illetve javítja a keringést. 

Termékek

Munkacipő talpbetét

A40

A40

Egyetlen munka-talpbetét sem vetekszik a MEDICOVI A40 betét fájdalomcsökkentő képességével. Viselése főleg állómunka és járás esetén javasolt.