Munkacipő talpbetét, magas komfortérzet

az A40 talpbetétekkel 

A MEDICOVI A40 talpbetétet munkacipőkbe ajánljuk, mert javítja a test egyensúlyát. Ez az egyetlen olyan ortopédbetét, ami azonnal csökkenti a fáradságot fizikai munka, állás vagy járás közben úgy, hogy automatikusan növeli a test egyensúlyát. 
A jobb egyensúly és a folyamatos talpmasszázs kombinációjával hoz enyhülést, hatásai az alábbiak:
Javítja a vérkeringést, a talp kötőszövetei több energiát kapnakEnyhíti a talpfájdalmatCsökkenti a láb- és térdfáradtságotEnyhíti a sarok-, térd-, csípő- és hátproblémákat Csökkenti a fáradtság okozta krónikus feszültségetKiemelkedő komfortérzetet biztosít

A test jobb egyensúlya csökkenti a fáradságot és a talpfájdalmat, miközben javul a vérkeringés is

Ha előre hajolunk, megnő a nyomás a talp első felén, összenyomva ezzel az ott található ereket és kapillárisokat. Ennek hatására csökken a vérkeringés és a kötőszövetek energia ellátása. Ha ez a helyzet hosszabb ideig áll fenn, például állás közben, a sejtek elfáradnak és megjelennének az olyan nemkívánatos hatások, mint a fáradság, rosszullét, később pedig a fájdalom. 

A MEDICOVI A40 talpbetétekben a víz hidraulikus nyomáshullámai segítenek szétosztani a talp felületén jelentkező terhelést, ezzel csökkentve azt, miközben az ott található erek is kevésbé nyomódnak össze.  A nyomás szétosztásával és az ingadozás korlátozásának kombinációjával jelentősen javul a vérkeringés a talpban, ami csökkenti a fáradságot és a fájdalmat.

Így csökkenthető a láb, a lábfej és a talp fájdalma, illetve egészségügyi problémáinak száma.

Ugyanakkor a szenzoros idegek stimulációja segít felerősíteni a jeleket, amik megmondják a testnek, hogy hogyan legyen egyensúlyban, ezzel elősegítve a test apró, szinte észrevehetetlen ellenható mozgásait, ami az egyensúly megőrzéséhez szükséges. A lábfej körüli nyomás és az egyes területeken jelentkező összenyomódás így tovább csökken. ​

Termékek

Munkacipő talpbetét

A40

A40

Egyetlen munka-talpbetét sem vetekszik a MEDICOVI A40 betét fájdalomcsökkentő képességével. Viselése főleg állómunka és járás esetén javasolt.