Munkacipő talpbetét, magas komfortérzet

az A40 talpbetétekkel 

A MEDICOVI A40 talpbetétet munkacipőkbe ajánljuk, mert javítja a test egyensúlyát. Ez az egyetlen olyan ortopédbetét, ami azonnal csökkenti a fáradságot fizikai munka, állás vagy járás közben úgy, hogy automatikusan növeli a test egyensúlyát. 
A jobb egyensúly és a folyamatos talpmasszázs kombinációjával hoz enyhülést, hatásai az alábbiak:
Javítja a vérkeringést, a talp kötőszövetei több energiát kapnakEnyhíti a talpfájdalmatCsökkenti a láb- és térdfáradtságotEnyhíti a sarok-, térd-, csípő- és hátproblémákat Csökkenti a fáradtság okozta krónikus feszültségetKiemelkedő komfortérzetet biztosít

A sarok-, térd-, csípő- és hátfájdalom enyhítése

A MEDICOVI masszázs talpbetétek teljesen egyedi módon, vízzel töltöttek.  A puha antisztatikus felsőrész alatt erős hidraulikus hullámok keletkeznek a két ütközéscsillapító felületen. Ezek az EVA alapanyagú felsőrésszel kombinálva erős rezgéscsillapítást nyújtanak és csökkentik a sarokra nehezedő nyomást. Elsősorban kemény felületen jelentkezik az erős ütközéscsillapítás, mely megnyugtatóan hat a térd, a csípő és a hát számára.

A MEDICOVI A40 talpbetétekkel a test egyensúlya azonnal javul. Elősegíti, hogy olyan egészségesebb testhelyzetet vegyünk fel, amivel az egyensúly fenntartására fordított energia mennyisége is csökken. Ezzel egy időben nemcsak a talp, hanem a térd, a csípő és a hát terhelése is csökken. 

Ez fokozott kényelmet és jobb egészségi állapotot jelent.

A teststabilitás diagnosztikája

Az Aalborg Egyetem Idegrendszeri Motorikus Interakciók központjában, professzor Uwe Kersting és Pascal Madelein vezetésével végzett tudományos kutatások bizonyítják a statikus, dinamikus és mechanikus hatások jelenlétét, illetve a MEDICOVI talpbetétek hatását a test egyensúlyára. 

Termékek

Munkacipő talpbetét

A40

A40

Egyetlen munka-talpbetét sem vetekszik a MEDICOVI A40 betét fájdalomcsökkentő képességével. Viselése főleg állómunka és járás esetén javasolt.