Futball talpbetét

A vízzel töltött MEDICOVI talpbetétek növelik az egyensúlyt rúgás, cselezés, labda szerzés közben. ​


Innovatív és egyedi technológia, mely a hidraulikus nyomáson alapul. Javítja az egyensúlyt rúgás, cselezés és labdavezetés közben, emellett megvédi a sarkat, a térdet, a csípőt, a hátat, a lágyék területét és az Achilles-inat is a sérülésektől

Egyensúlyrendszer


Az ábrán látható, hogy bizonyos mozdulatok az egyensúlyrendszer részét képezik. Ezeket a mikro-mozdulatokat nem irányítjuk tudatosan, hiszen ehhez a reakcióidőnk túl lassú, az információáramlás sebessége az egyensúlyrendszer idegeiben pedig túl gyors. A leggyorsabb 100 méteres távfutók 10 métert kevesebb, mint 10 másodperc alatt futnak le, és közben mindvégig megőrzik az egyensúlyérzéküket. 
A szenzoros idegekre ható stimuláció, amit a MEDICOVI talpbetétek vízhullám terápiája idéz elő, ugyanolyan gyorsan reagál, mint az emberi idegrendszer, ezért ezen a területen jelentős hatást tudnak kifejteni. A talpbetéttel a tudat alatt futó információk felerősödnek, így biztosítva a megfelelő egyensúlyt rúgás, cselezés és labdavezetés közben, vagyis a MEDICOVI talpbetétekkel jobb  teljesítmény érhető el.

Vízzel töltött talpbetét, ami a mozgásrendszer védelmére és az egyensúly azonnali helyreállítására szolgál.

Termékek

Futball talpbetét

SPORT 100

SPORT 100

MEDICOVI-SPORT 100 ortopéd talpbetét sportolás folyamán fellépő fájdalom esetére.  Speciálisan sportolók számára kifejlesztve. Csökkenti a lábfej, térd, ágyék és a hát fájdalmát.