Futball talpbetét

A vízzel töltött MEDICOVI talpbetétek növelik az egyensúlyt rúgás, cselezés, labda szerzés közben. ​


Innovatív és egyedi technológia, mely a hidraulikus nyomáson alapul. Javítja az egyensúlyt rúgás, cselezés és labdavezetés közben, emellett megvédi a sarkat, a térdet, a csípőt, a hátat, a lágyék területét és az Achilles-inat is a sérülésektől

A sarok és az Achilles-ín védelme

Ha lábujjhegyre áll, majd a sarkára huppan és van a cipőjében MEDICOVI–SPORT 100 talpbetét, akkor érezheti, hogy az jelentősen tompítja az ütközést, illetve, hogy a víz az ütközéskor a betét első felébe áramlik.

Labdarúgóknál nagyon ritka, hogy a sarok terhelése legyen a fájdalom oka.

Gyakoribb ok a lábfej inainak vízszintes irányú terhelése miatti probléma. A plantáris fasciitis (talpi bőnye gyulladás) azon szalagok begyulladását jelenti, amelyek összekötik a lábujjakat a sarokcsonttal. Többnyire az okozza, hogy a futballcipő vagy egy külön a lábra készített talpbetét mereven tartja a lábfejet, ugyanis mindenfajta rögzítés csökkenti az inak rugalmasságát. Ha az ember keze gipszben van 4 hétig, ugyanilyen probléma jelentkezik utána.  

A MEDICOVI-SPORT 100 talpbetétek a hidraulikus nyomáshullámok a folyamatos masszázzsal nagyobb mozgásra kényszerítik az inakat, így megelőzve a betegségek kialakulást, illetve gyógyító hatást kifejtve, ha már fennáll a probléma.

Az Achilles-ín-fájdalmak többségét ugyanúgy a lábfej inainak hiányzó rugalmassága okozza. Ha a lábfejben a szalagok nem elég rugalmasak, akkor az Achilles-ín nagyobb terhelést kap. A MEDICOVI-SPORT 100 talpbetétek nem csak a megelőzésben használhatóak, de jelentős gyógyhatást is kifejtenek Achilles-ín-problémák esetén.

Termékek

Futball talpbetét

SPORT 100

SPORT 100

MEDICOVI-SPORT 100 ortopéd talpbetét sportolás folyamán fellépő fájdalom esetére.  Speciálisan sportolók számára kifejlesztve. Csökkenti a lábfej, térd, ágyék és a hát fájdalmát.