Sarokcsont-kinövés (sarkantyú)plantáris fasciitis
SarokfájdalomFÁJDALMAS ACHILLES-ÍN

Új egyedi mozgásortopédia

Azonnali és hatékony fájdalomenyhülésJelentős fájdalom- és ütközéscsillapító, nyomáscsökkentő hatásJavul az inak és szalagok rugalmassága

Fájdalomenyhítés a MEDICOVI talpbetétek segítségével

A MEDICOVI talpbetétekben található szenzoros idegekre ható, vízhullám terápia nagyon hatásos ütközéscsillapítást nyújt. 

Az ütközések hidraulikus nyomáshullámokat alakítanak ki, melyek apró mozdulatokra ösztönzik a talp izmait és az inakat. Ezek a mozdulatok természetes módon csökkentik a fájdalmat és növelik a talp rugalmasságát, emellett jelentősen javul a vérkeringés és így az energiaellátás is.

A MEDICOVI talpbetétekben keletkező vízhullámok által kiváltott aktív ín- és izommozgás nagyon hatékony gyógymódnak számít. Emellett a talpbetét szétosztja a talpra nehezedő nyomást, így nagymértékben csökken a fájdalom is. 

Az Achilles-ín terheinek csökkentése

Főleg sportolónak szokott problémát okozni az Achilles-ín fájdalma. Ezt gyakran a plantáris fascia elégtelensége okozza, ami összefügg a plantáris fasciitisel. Ezért a plantáris fasciát és az Achilles-inat egy egységnek tartjuk.

Ha a plantáris fascia elveszíti rugalmasságát, azt általában ínhúzódásnak érezzük, ami terhelésnél fájdalmat okoz az Achilles-ínban.


Nagyobb kényelem – több mozgás

Ha minden mozdulat fájdalmat okoz, a kényelem nagyon fontossá válik. A fájdalom nagyban csökkenti az aktivitást, az enyhítését célzó folyamatos vízhullám terápiával elérhető a magasabb komfortérzet, így könnyebben maradhat aktív.

Termékek

Sarokcsont-kinövés, Plantáris fasciitis

Twin - Heels

Twin - Heels

A MEDICOVI Twin-heels ortopéd talpbetét viselése elsősorban sarokfájdalom (sarkantyú, fascitis plantaris), valamint a láb elülső részében érzett fájdalom esetén javasolt.

T40

T40

A MEDICOVI-T40 ortopéd talpbetét viselése elsősorban erős sarokfájdalom, diabéteszes láb, valamint a láb elülső részében érzett fájdalmak esetén ajánlott.

T45

Extra kényelem
T45

A MEDICOVI-T45 ortopéd talpbetét csillapítja a leghatékonyabban a lábfej krónikus fájdalmát , és meggátolja a polineuropatia okozta fekélyek képződését. 

A40

A40

Egyetlen munka-talpbetét sem vetekszik a MEDICOVI A40 betét fájdalomcsökkentő képességével. Viselése főleg állómunka és járás esetén javasolt.