Gyakori kérdések

Ha megfelelő méretű talpbetéteket vásárolt, nincs ok arra, hogy a Medicovi talpbetétek ne szolgálnának Önt hosszú évekig. Ez azonban attól függ, hogyan és milyen gyakran használja őket. A vízzel töltött kapszula minimális élettartama 8 hónap. Mivel a Medicovi ortopédiai talpbetétek kopóanyagok, ajánlott őket hat havonta újakra cserélni.

A Medicovi ortopédiai talpbetétek pontosan az ellenkezőjén alapulnak, mint a hagyományos, ívelt részt tartalmazó talpbetétek. Ezek olyan ortézisként működnek, amelyek rögzítik a lábat egy természetellenes pozícióban, ahol az izmok és inak rugalmassága és rugalmassága elveszik, károsodnak, majd fájdalom következik be. Lábaink genetikailag arra vannak tervezve, hogy mezítláb járjunk kemény és egyenetlen felületeken (kövek, homok, stb.), amikor az izmok és inak egyenletesen vannak edzve. A Medicovi talpbetétek szabadalmaztatott vízhullámos terápiája egyenletesen edzi az izmokat és inakat.

Ha a lába mérete a cipő méretek között van, ajánlott a kisebb méretű talpbetéteket vásárolni.

Az ortopédiai talpbetéteket kettős méretekben gyártják. A talpbetét alján van egy vonal, amely mentén lehet rövidíteni a talpbetétet, de a vízrész nem lehet az ujjak alatt.

Fontos, hogy az ortopédiai talpbetétek megfeleljenek a láb méretének, és ne a cipő méretének. A lábak általában rövidebbek, mint a cipő hossza, így a legtöbb esetben nincs szükség nagyobb cipőre.

A Medicovi Front, Twin Heels és H20 ortopédiai talpbetétek súlyhatára 80 kg. A Medicovi T40, A40, SPORT 100 és T45 110 kg.

Szeretnénk, ha 100%-ban elégedett lenne a talpbetétekkel. Ezért teljes visszatérítést nyújtunk, ha nem lenne teljesen elégedett a vásárlással. Legyen szó rossz méretválasztásról vagy a tünetek javulásának hiányáról, ezt a garanciát betartjuk, ha a talpbetéteket 30 napon belül visszaküldi.

Az ortopédiai talpbetéteket meleg szappanos vízben ajánlott tisztítani egy szivaccsal vagy kefével.

Igen, a vízzel töltött, extra puha talpbetét és az ortopédiai design kombinációja jobb támogatást és egyensúlyt nyújthat lapos lábak számára. Idővel várhatóan jelentősen csökkenhet a fájdalom szintje.

Az ortopédiai talpbetétek ugyanazt a fokú megkönnyebbülést biztosítják, és a designjuk szinte azonos. A Medicovi A40 ortopédiai talpbetéteknek emellett van egy antistatikus felületi kezelése (ESD), ami egyes üzemekben előírt lehet.

A termék általában a rendelést követő munkanapon kerül kiszállításra.

Nemzetközi szállítást végezünk minden országba.