Rólunk

Dániában fejlesztve

A Medicovi cég több mint 30 éve fejleszt és gyárt ortopédiai cipőbetéteket. Mi vagyunk Dánia legnagyobb ortopédiai betét gyártója. A több mint 30 évnyi piaci jelenlétünk során több tízezer ortopédiai betétet gyártottunk - mindegyiket egyedi tervezéssel.

A Medicovi érzékszervi, vízzel töltött ortopédiai betéteit a Koppenhágai Egyetem Sejt- és Molekuláris Orvostudományi Tanszékén (ICMM) és az Aalborgi Egyetem Szenzomotoros Interakciós Központjának fejlett szakmai ismereteinek felhasználásával fejlesztették ki.

Három évtized a piacon

Ez a tapasztalat garantálja, hogy ortopédiai betéteink a legjobb egészséget biztosítják lábának.

A Medicovi cég 2014 óta működik a Lumatix s.r.o. vállalaton keresztül, melynek székhelye Pozsonyban van, és amely Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon is tevékenykedik.

Folyamatosan elemezzük az adatokat, tanulmányozzuk a fogyasztói visszajelzéseket és teszteljük az új innovációkat annak érdekében, hogy betéteink a lehető legnagyobb támogatást és védelmet nyújtsák.

Meg szeretne győződni arról, hogy a Medicovi betétek hogyan változtathatják meg az életét?

Vásároljon bizalommal, köszönhetően a 30 napos pénzvisszafizetési garanciánknak. Ha nem elégedett a vásárlásával, egyszerűen küldje vissza 30 napon belül, és visszatérítjük az összeget. Ha ez még nem lenne elég lenyűgöző, ingyenes szállítást és visszaküldést is kínálunk!