Sarokcsont-kinövés (sarkantyú)plantáris fasciitis
SarokfájdalomFÁJDALMAS ACHILLES-ÍN

Új egyedi mozgásortopédia

Azonnali és hatékony fájdalomenyhülésJelentős fájdalom- és ütközéscsillapító, nyomáscsökkentő hatásJavul az inak és szalagok rugalmassága

A szenzoros idegek stimulálása

A szenzoros idegek stimulációja vízhullám terápia segítségével történik, ez az alábbi három fő hatást fejti ki: 

  • A terhelésből eredő nyomás szétoszlik, folyamatosan változik a mértéke a talp alatt
  • Fokozódik a lábfej izmainak és inainak aktivitása
  • Tudatosodik a helyes testtartás és egyensúly 


Ezt az innovatív technológiát orvosszakértők bevonásával fejlesztették ki a Koppenhágai Egyetem Sejt- és Molekuláris Orvostudomány tanszékén, majd a dán Aalborg Egyetem Idegrendszeri Motorikus Interakciók Központjával együttműködve fejlesztették tovább, hogy a lehető legjobb hatást érjék el a talp szenzoros idegeire gyakorolt masszázzsal.

Termékek

Sarokcsont-kinövés, Plantáris fasciitis

Twin - Heels

Twin - Heels

A MEDICOVI Twin-heels ortopéd talpbetét viselése elsősorban sarokfájdalom (sarkantyú, fascitis plantaris), valamint a láb elülső részében érzett fájdalom esetén javasolt.

T40

T40

A MEDICOVI-T40 ortopéd talpbetét viselése elsősorban erős sarokfájdalom, diabéteszes láb, valamint a láb elülső részében érzett fájdalmak esetén ajánlott.

T45

Extra kényelem
T45

A MEDICOVI-T45 ortopéd talpbetét csillapítja a leghatékonyabban a lábfej krónikus fájdalmát , és meggátolja a polineuropatia okozta fekélyek képződését. 

A40

A40

Egyetlen munka-talpbetét sem vetekszik a MEDICOVI A40 betét fájdalomcsökkentő képességével. Viselése főleg állómunka és járás esetén javasolt.