1. Golftalpbetét

A szenzoros idegeket stimuláló masszázs golftalpbetét, a MEDICOVI G40 egyedülálló módon, olyam mértékben javítja az Ön játékát, amivel eddig még nem találkozott.

A talpbetétet a PGA edző, Claus Valter közreműködésével fejlesztették ki.


A MEDICOVI G40 egy, a szenzoros idegeket stimuláló masszázs golftalpbetét, olyan világszenzáció, ami új lehetőségeket teremt minden golfjátékos számára. A különböző egyensúlyi helyzetek, a dinamikus egyensúly golfütés közben és a statikus egyensúly gurításkor, mind nagyon fontosak, de az, hogy hogyan működik az egyensúlyrendszer és mik javíthatják az egyensúlyt, valószínűleg a legtöbb golfjátékos számára ismeretlen. A MEDICOVI G40 golftalpbetétekben alkalmazott innovatív és forradalmi megoldás megsokszorozza az egyensúlyrendszer számára rendelkezésre álló információk mennyiségét ütés vagy gurítás közben. 

Stabilizálja a gurítását

A MEDICOVI G40 golftalpbetét folyamatosan stimulálja a lábfej szenzoros idegeit, ezzel elősegítve a nagyobb stabilitást állás közben. 

A MEDICOVI G40 golftalpbetétek rendkívüli módon képesek javítani a stabilitást. Használatukkal nagyobb kontrolt érhet el és távolabb tud ütni. 

  • Növelje stabilitását
  • Kontrolálja jobban, hogy milyen irányba és milyen távol szeretne ütni
  • Csökkentse a talp- és lábfáradságot

Termékek

Golf talpbetét

G40

G40

A MEDICOVI-G40 aktívan serkenti a stabilitás központját az agyban. Speciálisan golfozóknak lett kifejlesztve, Claus Valter profi PGA edző közreműködésével.