1. Golftalpbetét

A szenzoros idegeket stimuláló masszázs golftalpbetét, a MEDICOVI G40 egyedülálló módon, olyam mértékben javítja az Ön játékát, amivel eddig még nem találkozott.

A talpbetétet a PGA edző, Claus Valter közreműködésével fejlesztették ki.


A MEDICOVI G40 egy, a szenzoros idegeket stimuláló masszázs golftalpbetét, olyan világszenzáció, ami új lehetőségeket teremt minden golfjátékos számára. A különböző egyensúlyi helyzetek, a dinamikus egyensúly golfütés közben és a statikus egyensúly gurításkor, mind nagyon fontosak, de az, hogy hogyan működik az egyensúlyrendszer és mik javíthatják az egyensúlyt, valószínűleg a legtöbb golfjátékos számára ismeretlen. A MEDICOVI G40 golftalpbetétekben alkalmazott innovatív és forradalmi megoldás megsokszorozza az egyensúlyrendszer számára rendelkezésre álló információk mennyiségét ütés vagy gurítás közben. 

Csökkentse a talp- és lábfáradtságot

A legtöbb golfjátékosnak meglepő lehet, hogy az ütések között milyen sok időt töltünk el, egy 18 lyukas játék alatt átlagosan az időnk 70%-ában csak állunk. Az állás pedig fárasztóbb, mint a járás, mert jobban elcsigázza a talpat és a lábat. 

A MEDICOVI G40 golftalpbetétek jelentősen enyhíteni tudják ezt a fáradságot. Kutatások bizonyítják, hogy a változó hidraulikus nyomás a talpbetétben nagy hatással van a talp és a láb energiaellátására. Ha valaki kevésbé fáradt, akkor pedig jobban tud koncentrálni a játék alatt. ​

Termékek

Golf talpbetét

G40

G40

A MEDICOVI-G40 aktívan serkenti a stabilitás központját az agyban. Speciálisan golfozóknak lett kifejlesztve, Claus Valter profi PGA edző közreműködésével.