Egyensúly gyakorlatokSM – sclerosis multiplex
Rehabilitációs tréningEsésprevenció

Sajátsegé tségű  egyensúlytréningAz elvesztett egyensúly helyreálításaAz egyensúlyelveszítés prevenciójaEfektív egyensúlytréning agyi érkatasztrófa (gutaütés, szélütés) utánEsésprevencióOrtézis szükségének csökkenéseTalp- és hátfájdalom enyhítés és eltávolításHidegtalp érzésének eltávolításaCertifikált eredmények

Vízhullám terápia

Ez az innovatív és egyedi ortopéd terápiás megoldás a folyamatos talpmozgáson alapul, melyet a gyors vízhullámok idéznek elő.

Az azonnali fájdalomenyhülés oka az a gyorsaság, amellyel a hidraulikus nyomáshullámok a MEDICOVI talpbetétben mozognak. A víz használatát a legújabb technikai és tudományos ismeretekkel ötvözték, kihasználva, hogy képes ezredmásodpercek alatt, folyamatosan változó nyomáshullámokat alakítani a talp felületén. Így a talpbetét szinte azonnal reagál a lábfej mozgásaira, optimális és mindig változó alátámasztást biztosítva a járáshoz. 

A MEDICOVI talpbetétek olyanok, mint a szemüveg, technikai eszközök, melyek azonnali korrekcióra képesek.


A  vízhullám terápia az alábbi hatásokat fejti ki:

  • A talpfelület fájdalmai azonnal és jelentős mértékben csökkennek
  • A talpban és a lábfejben javul a véráramlás, mert a vízhullámok úgy hatnak a szenzoros idegekre, mint egy masszázs, közben arra kényszerítik a lábat, hogy folyamatosan mozgásban legyen
  • Azonnal javul az egyensúly a szenzoros idegvégződésekre tett stimuláló hatás miatt

Termékek

Egyensúly gyakorlatok

T40

T40

A MEDICOVI-T40 ortopéd talpbetét viselése elsősorban erős sarokfájdalom, diabéteszes láb, valamint a láb elülső részében érzett fájdalmak esetén ajánlott.

T45

Extra kényelem
T45

A MEDICOVI-T45 ortopéd talpbetét csillapítja a leghatékonyabban a lábfej krónikus fájdalmát , és meggátolja a polineuropatia okozta fekélyek képződését.