A boka, a térd, a csípő és,

a hát terheinek csökkentése

Egyedi új ortopédia, azonnali fájdalom enyhítéssel

Kiváló ütközés enyhítés és egyedi analgetikus hatás a boka, térd, csípő és hát megkönnyítésénélSpeciális térd- és csípővédelem, főleg a testrotáció közbenA fájdalmas feszültség, ami hátfáradság miatt alakul, redukálása Tapl és láb vérkeringésének javítása.

Segítség sarok-, térd-, csípő- és hátfájdalom esetén

Ha lábujjhegyre áll, majd a sarkára huppan és van a cipőjében MEDICOVI Twin-heels vagy T45 talpbetét, akkor érezheti, hogy az nagymértékben tompítja az ütközést, illetve, hogy a víz az ütközéskor a betét első felébe áramlik.A MEDICOVI talpbetétek egyedi vízhullám terápia segítségével jelentősen tompítják az ütéseket és enyhítik a fájdalmat.A sarokalátétben található ütközéscsillapító réteg hidraulikus nyomáshullámokat kelt és arra kényszeríti a lábfejet, hogy egy sor vertikális mozdulatot végezzen. Ezek a mozdulatok erősítik az izmokat és természetes módon enyhítik a fájdalmat hosszabb állás esetén is. Ez a dinamikus nyomás- és fájdalomenyhítés a MEDICOVI talpbetétek jellegzetessége.

A szenzoros idegekre ható terápia nyomáshullámai a talpbetétben folyamatos mozgásra késztetik a lábfejet. Ezek a mozdulatok továbbterjednek a mozgásrendszerben, megkönnyebbülést hozva és helyreállítva a megfelelő testtartást.

Ha oldalra fordítja a testét, akkor érezheti, hogy a MEDICOVI talpbetétek miatt kisebb a terhelés a bokán, a térdeken, a csípőn és a háton, mint azok nélkül. Ugyanezt érezhetjük, ha mezítláb járunk. A cipő rögzíti és meggátolja a lábfej mozgását, ezért, főleg a test elfordításakor, káros terhelés éri a térdeket és a csípőt.A MEDICOVI talpbetét olyan, mint egy második ízület, segítségével a talp mikro-mozdulatokat tesz a cipőben, úgy, hogy közben az ember végig megőrzi az egyensúlyát, ezáltal a térd és a csípő ízületei védettebbek a test fordulásainál.

Másfajta ortopéd talpbetétek használatával a lábfej még jobban rögzül a cipőben, így még nagyobb egyoldalú terhelés jelentkezik a bokán, a térden, a csípőn és a háton. Emellett csökken a láb saját rugalmassága.Az 1. és 2. számú ábrák azt mutatják, hogy a lábfej természetes rugalmasságát a C, D és E jelű izomcsoportok és lábujj ízületek biztosítják, ezek a terheléstől függően ide-oda mozognak. Minél jobban alá van támasztva a lábboltozat, annál kevésbé tudja kihasználni saját természetes rugalmasságát. Ezzel egy időben a súlypont a lábfej külső oldalára kerül, az A jellel jelölt terület irányába. Így a térdet, a csípőt és a hátat egyoldalúan terheljük, ami nagy fájdalommal járhat. 

Azért teljesen sima minden MEDICOVI talpbetét felülete, hogy a láb természetes rugalmassága optimálisan együttműködhessen a talpbetéttel. A hidraulikus nyomáshullámok folyamatosan stimulálják a szenzoros idegeket, emiatt a talp izmai folyton dolgoznak, ezzel csillapítva a fájdalmat mozgásrendszeri problémák esetén.A talpbetétekben található vízhullám terápia javítja a lábfej izmainak vérkeringését, így csökkentve a fáradságot, emellett a jobb vérkeringés miatt a lábfej meleg marad.


Termékek

A boka, a térd, a csípő és, a hát terheinek csökkentése

Twin - Heels

Twin - Heels

A MEDICOVI Twin-heels ortopéd talpbetét viselése elsősorban sarokfájdalom (sarkantyú, fascitis plantaris), valamint a láb elülső részében érzett fájdalom esetén javasolt.

T40

T40

A MEDICOVI-T40 ortopéd talpbetét viselése elsősorban erős sarokfájdalom, diabéteszes láb, valamint a láb elülső részében érzett fájdalmak esetén ajánlott.

T45

Extra kényelem
T45

A MEDICOVI-T45 ortopéd talpbetét csillapítja a leghatékonyabban a lábfej krónikus fájdalmát , és meggátolja a polineuropatia okozta fekélyek képződését. 

A40

A40

Egyetlen munka-talpbetét sem vetekszik a MEDICOVI A40 betét fájdalomcsökkentő képességével. Viselése főleg állómunka és járás esetén javasolt.