FutásTúrázásNordic Walking

,,A MEDICOVI – SPORT 100 talpbetét segítségével három percet javítottam a legjobb időmön tíz kilométeren. “ mondja Nina Wolff.


,, A restitúciós időm is jóval alacsonyabb, nincsenek már csípőfájdalmaim és a futócipőm is lassabban használódik el. “

,,Ki kell próbálnia, hogy milyen jó ezzel a talpbetéttel futni! Ezt egyszerűen muszáj átélni! Teljesen más érzés, és egészen új alapelvek szerint működik, mint más talpbetétek, amelyeket rendszerint mozgáshoz használunk. “

  1. Futás és egyensúly

    A MEDICOVI-SPORT 100  talpbetét teljesen új technológiával készül. A víznyomás javítja a test egyensúlyát, felgyorsítja és felerősíti a lábfej szenzoros idegeiből érkező információkat.

  2. A felgyorsított információáramlás miatt, az egyensúlyrendszer is képes sokkal gyorsabban reagálni az emberi test ingadozásaira. Minél kisebbek ezek a kilengések, annál kevesebb erőt és energiát kell felhasználni ahhoz, hogy megtartsuk a súlypontunkat a középtengely közelében. Így több energiánk marad arra, hogy gyorsabban futhassunk. 

  3. Restitúciós idő

  4. A hatékony sarok-, térd-, csípő- és hátfájdalom-enyhítés miatt lerövidül a feltöltődési idő, ezt csak a MEDICOVI-SPORT 100 ortopéd talpbetét segítségével érhetjük el.

  5. A MEDICOVI-SPORT 100  talpbetét hatékonyan nyeli el az ütéseket, csökkentve azok visszaható energiáját. Ezzel a futócipőt is védi, így azok lassabban használódnak el. Az MEDICOVI-SPORT 100  talpbetét hatékonyan és automatikusan segít, fokozza az egész talp rugalmasságát, illetve a térd, a csípő és a hát egyoldalas terhelését is meggátolja. 

Termékek

Futó talpbetét

SPORT 100

SPORT 100

MEDICOVI-SPORT 100 ortopéd talpbetét sportolás folyamán fellépő fájdalom esetére.  Speciálisan sportolók számára kifejlesztve. Csökkenti a lábfej, térd, ágyék és a hát fájdalmát.