Golf cipőbetétek

 

Sarok, térd, csípő és hát fájdalom megelőzése • Jobb irányítás a golf labdával • Dinamikus és statikus egyensúly • Láb- és lábfejfáradtság csökkentése • Sarok stabilizálás • Hatékonyabb és simább ütés kialakítása

Mindenki, aki golfozik, tudja, hogy a legkisebb egyensúlyzavar vagy testtartás-változás óriási hatással lehet a golfütésre és a precíz mozdulatokra. A test általános egyensúlyának javításával ezeket a hibákat ki lehet iktatni.

A golflabda feletti maximális kontroll a test minimális mozgásától és lendülésétől függ az ütéskor.

De az emberi test hírhedten kiszámíthatatlan. Még ha úgy érzi, hogy tökéletesen kiegyensúlyozott, valójában lehet, hogy egyensúlyi problémákkal küzd, amelyeket a lábai okozhatnak. A láb érzékszervi idegei jeleket küldenek az agyba arról, mely izmoknak és ínaknak kell működniük az egyensúly fenntartásához. Ha ezek a jelek torzulnak, például a fáradtság vagy a nem megfelelő cipő miatt, az azonnal befolyásolja az egyensúlyunkat.

Csökkentse a láb- és lábfejfáradtságot és javítsa teljesítményét!

Gondoljon a tipikus golfozására. Mennyi időt tölt sétálással? És mennyi időt tölt állva, ami sokszor még nagyobb terhet jelent a lábaira? Meglepő, de az átlagos golfozás során körülbelül a 70%-ot állva töltjük.

Bármit, amit a láb- és lábfejfáradtság csökkentéséért tehet, az mindenképpen előnyt jelent. Ezért a G40 betétek nagy segítséget jelentenek számos golfozó számára világszerte.

Hogyan enyhítik a Medicovi betétek a fáradtságot?

A lábában és lábfejében lévő fáradtság számos problémát okozhat a golfozás során. E problémákkal való megküzdés jelentős javulást eredményezhet a játékában.

A Medicovi G40 betétek hidraulikus nyomáshullámokat generálnak minden lépésnél. Ezek a hullámok stimulálják a lábfej idegeit, izmait és ínait, és "feltöltik" a lábfejet minden alkalommal, amikor mozgásba kezd. Miközben a pálya különböző pontjai között sétál, a cipőbetétek optimalizálják a játékot.

Stabilitás

Hosszabb ütés

Pontosabb puttolás

G40

A G40 talpbetétek aktívan javítják a stabilitás központját. Kifejezetten golfosok számára fejlesztették, együttműködve a profi edző Claus Valterrel.

G40

Size
Eredeti ár25.300 Ft
/
Adóval együtt.
Kérjük, válassza ki a méretét:
Size
Eredeti ár25.300 Ft
/
Adóval együtt. Ingyenes szállítás.
1 Pár

G40

A G40 talpbetétek aktívan javítják a stabilitás központját. Kifejezetten golfosok számára fejlesztették, együttműködve a profi edző Claus Valterrel.

G40

Size
Eredeti ár25.300 Ft
/
Adóval együtt.