Talpbetétek munkára

A modern életstílus a kényelem, a kevés mozgás és a hosszas üléssel jellemezhető. Ennek ellenére a lábfájdalom, lábfájdalom, térd-, csípő- és hátfájás egyik leggyakoribb oka a hosszantartó állás a munkahelyen.

Fájdalom a hosszantartó állástól és mozgástól

Bár az állás természetes emberi pozíció, és önmagában nem jelent különösebb egészségügyi kockázatot, a folyamatos álló munka vezethet lábfájáshoz, lábdagadáshoz, visszerek kialakulásához, általános izomfáradtsághoz, derékfájáshoz, nyaki és váll merevséghez, valamint egyéb egészségügyi problémákhoz. Ezek a komplikációk megszokottak azok számára, akiknek munkája hosszantartó állást igényel, mint például a bolti dolgozók, gépkezelők, tanárok vagy az egészségügyben dolgozók.

A test függőleges pozíciójának fenntartása jelentős izomerőfeszítést igényel. Állás közben csökken az igénybe vett izmok vérellátása, ami gyorsabb fáradtsághoz vezet és kellemetlen érzést okoz a láb, hát és nyak izmaiban.

Fájdalom enyhítése Medicovi betétekkel

A MEDICOVI ortopédiai betétek vízhullám terápiája hatékony fájdalomcsillapítást nyújt minden lépésnél. Az így kiváltott mozgás jelentősen javítja a vérkeringést, ami növeli az energiaellátást a sarki és az egész lábtalpi területen.

A kiváltott mozgás jelentősen javítja a vérkeringést. A megnövekedett vérkeringés révén nő az energiabevitel a sarok és az egész láb területén.

A MEDICOVI betétekkel végzett aktív lábszárizom- és ínmozgás vízhullám terápiája hatékonyan enyhíti vagy akár teljesen megszünteti a sarki, lábtalpi, boka, térd, csípő és hát fájdalmat.

Az aktív lábszárizom- és ínmozgás vízhullám terápiával a MEDICOVI betétekkel hatékony módszer a sarki, de akár a lábtalpi, boka, térd, csípő és háti fájdalom enyhítésére vagy teljes megszüntetésére.

A40

Nincsenek olyan munkavédelmi betétek, amelyek az A40 talpbetétekhez hasonlóan képesek fájdalomcsillapításra. Álló és gyalogló munkavégzéshez ajánlottak.

A40

Size
Eredeti ár25.300 Ft
/
Adóval együtt.
Kérjük, válassza ki a méretét:
Size
Eredeti ár25.300 Ft
/
Adóval együtt. Ingyenes szállítás.
1 Pár

A40

Nincsenek olyan munkavédelmi betétek, amelyek az A40 talpbetétekhez hasonlóan képesek fájdalomcsillapításra. Álló és gyalogló munkavégzéshez ajánlottak.

A40

Size
Eredeti ár25.300 Ft
/
Adóval együtt.

Customer Reviews

Based on 82 reviews
87%
(71)
7%
(6)
1%
(1)
1%
(1)
4%
(3)
R
Róbert Masa (Szeged, Hungary)
Panasz

A jobb lábas talpbetétből a folyadék elszivárgott. Kérem,a garanciális cserét.

M
Milan Janeček (Prague, Czechia)
A40

Csak ajánlani tudom, sarki csontritkulás miatt volt fájdalmam. A fájdalom teljesen elmúlt. 👍

T
Tomas Korelus (Prague, Czechia)

.

Z
Zuzana Peterova
Cipőbetét

Szerintem kiváló termék, a lábaim egyáltalán nem fájnak, pedig 8 órát állok a munkahelyemen betonon.

E
Erika Ivanicova

Én is használom, nekem is van sarkantyúm, és jók ezek a cipőbetétek.