Egyensúly gyakorlatokSM – sclerosis multiplex
Rehabilitációs tréningEsésprevenció

Sajátsegé tségű  egyensúlytréningAz elvesztett egyensúly helyreálításaAz egyensúlyelveszítés prevenciójaEfektív egyensúlytréning agyi érkatasztrófa (gutaütés, szélütés) utánEsésprevencióOrtézis szükségének csökkenéseTalp- és hátfájdalom enyhítés és eltávolításHidegtalp érzésének eltávolításaCertifikált eredmények

Egyensúlyproblémák

A MEDICOVI T40 és T45 talpbetétek olyanok, mint a szemüveg, technikai eszközök, melyek azonnali korrekcióra képesek. Természetesen a látásjavítás helyett, ezek a talpbetétek valósidejű korrekciót biztosítanak az egyensúlyrendszernek. A MEDICOVI talpbetétek sokfajta egyensúlyprobléma esetén segítséget nyújthatnak, de a javulás mértéke minden esetben a pontos problémától függ. Például: 

  • Az SM-ben (szklerózis multiplex) szenvedő pácienseknél a talpbetét addig tud segítséget nyújtani, amíg a szenzoros idegek a talpban még aktívak, a javulás mértéke attól függ, hogy a betegség mennyire előrehaladott stádiumban van. 
  • Azoknál a betegeknél, akik szélütés utáni egyensúlyproblémákkal küzdenek, a MEDICOVI betétek jelentősen meggyorsíthatják a rehabilitációt.
  • Ezek a talpbetétek az idősebb embereknek is önbizalmat adnak és megelőzik azt, hogy elessenek.
  • Tanulmányok bizonyították, hogy sok esetben helyettesíteni lehet az ortézist a T40 talpbetétekkel.


Egyensúly és fájdalom

Bár a fájdalom nem feltétlen az egyensúlyrendszer problémájából fakad, a két tünet gyakran mégis együtt jelentkezik. A MEDICOVI talpbetétek nemcsak javítják a test egyensúlyát, de gyors és hatékony fájdalomcsillapításra is képesek, mert elnyelik a lépések ütéseit és elősegítik a mikro-mozgásokat. A MEDICOVI T45 ortopédbetét különösen alkalmas - az egyensúly megtartása mellett- a lábtő, a sarok, a csípő és a hát fájdalmának enyhítésére.  

Termékek

Egyensúly gyakorlatok

T40

T40

A MEDICOVI-T40 ortopéd talpbetét viselése elsősorban erős sarokfájdalom, diabéteszes láb, valamint a láb elülső részében érzett fájdalmak esetén ajánlott.

T45

Extra kényelem
T45

A MEDICOVI-T45 ortopéd talpbetét csillapítja a leghatékonyabban a lábfej krónikus fájdalmát , és meggátolja a polineuropatia okozta fekélyek képződését.